GOmatch voorleestas

Uniek en nieuw project voor GOmatch gastouders, ouders en kinderen: De GOmatch voorleestas.

 

Vanaf heden kunnen gastouders van GOmatch Gastouderbureau gratis voorleestassen lenen met een diversiteit aan inhoud. Iedere voorleestas heeft een boekenthema en is gevuld met voorleesboeken in diverse talen, bijpassende knuffel en een spelletje en/of puzzeltje.

 

De gastouders ontvangen 2 voorleestassen, een voorleestas voor hun eigen opvang met een handleiding, tips en activiteiten en een voorleestas, die kinderen mee naar huis mogen nemen. Zo kunnen kinderen thuis ook samen met het zelfde boekenthema samen met de ouder(s) prentenboekjes lezen en bekijken, interactief voorlezen met de knuffel en een spel spelen of puzzelen. De voorleestassen zijn bedoeld om het voorlezen bij de gastouder en thuis nog leuker te maken.

 

Tevens kunnen gastouders nog gebruik maken van een Tomke thema tas en een puk thema tas.

 

Deze groep gastouders gaan van start met het nieuwe project en zullen de voorleestassen de komende weken gaan uitproberen.

 

https://gomatch.nl//images/pics_db/images/gomatch.nl__Content_5af86f8c29dd4848b0f8c3da081ab534_GOmatch_voorleestas.jpg_68598147205ccbe05ea22d69d7b2e6f6.jpg