Gastouders gezocht

GOmatch gastouderbureau | professioneel, persoonlijk en vertrouwd | Gastouders gezocht

Met spoed zijn wij op zoek naar gastouders!


Heeft u nog een plekje vrij binnen uw gastouderopvang of lijkt het u leuk om gastouder te worden, dan komen wij graag in contact met u.


Gastouder in Leeuwarden voor opvang bij ouders thuis
Gastouder aan huis gezocht betreffende flexibele opvang voor een meisje van 4,5 en een jongetje van 3 jaar. Het gaat om opvang doordeweek en in het weekend.
De tijden van de opvang liggen tussen 16:00-22:30 uur. Doordeweek voor avonden en om het weekend dag of avond dienst. Het rooster van moeder is ruim van tevoren bekend, het rooster van vader een week vooraf.

 

Gastouder in Leeuwarden
Per 30-09-2017 flexibele opvang bij een gastouder thuis voor een meisje van 4 maanden op zaterdag en zondag. Opvangtijden tussen 6.00-23.00 uur. Het gaat vaak om een aantal uren omdat het rooster van vader en moeder elkaar ontloopt.

 

Gastouder in Leeuwarden voor opvang bij ouders thuis
Vanaf 1 september zijn wij op zoek naar een lieve gastouder die om 14.00 uur de kinderen van school wil halen en bij het gezin thuis de opvang tot ongeveer 18.00 uur wil gaan verzorgen. In de vakantie is er meestal geen opvang nodig. Het gaat om een meisje van 7 jaar en jongen van 5 jaar. We zijn op zoek naar een lieve, rustige gastouder die voor structuur en gezelligheid zorgt.

 

Gastouder in Leeuwarden voor Basisschool de Sint Thomasschool
Voor een gezin zijn wij op zoek naar een gastouder voor hun dochtertje van 1 jaar en haar broertje van 4 jaar. Het betreft flexibele opvang tijden veelal van 14.00-18.00 uur. Het oudste kindje gaat naar de Sint Thomasschool in Leeuwarden West.

 

Gastouder in Leeuwarden voor basisschool SO It Twaluk
Het betreft hier opvang voor een meisje van 4 jaar die vanaf 4 september naar SO It Twaluk in Leeuwarden gaat. Wij zijn dan ook op zoek naar een gastouder die haar vanaf school op kan halen. Dagen en tijden zijn nog niet bekend i.v.m. wisselende roosters. Het meisje heeft door haar ontwikkelingsachterstand/beperking behoefte aan structuur, rust en regelmaat. Het zou dan ook fijn zijn wanneer zij bij een gastouder komt die enig kennis van zaken heeft wat betreft pedagogische achtergrond en haar dit ook kan bieden in een niet te vol gastgezin. Dagen wanneer opvang nodig is zijn pas kort  van te voren bekend i.v.m. late bekendmaking rooster ouder. Naar alle waarschijnlijkheid zal het gaan om 2/3 dagen opvang per week op nog onbekende dagen.

Maandag, dinsdag en donderdag: 15.00 - 18.00 uur
Woensdag en vrijdag: 12.15 - 18.00 uur

 

Gastouder in Leeuwarden voor IKC Franciscus
Opvang per oktober 2017 voor een meisje van bijna 8 jaar en een jongen van bijna 6 jaar.
Beide kinderen gaan naar de IKC Franciscus in Leeuwarden. Het betreft flexibele opvang van ma t/m vrijdag. Tijden tussen 7.00 - 18.00 uur. Rooster is ongeveer een maand vooraf bekend. Er is geen vakantie opvang nodig. 

 

Gastouder in Dronrijp
Per 1 september 2017 opvang voor 2 meisjes van 2 en 4 jaar. Het oudste meisje gaat naar de basisschool de Radbodus in Dronrijp. Opvang op vrijdag van 7.45-18.00 uur en per 1 oktober 2017 ook opvang op dinsdag van 7.45-18.00 uur. De ouder voedt de kinderen op via de Gordon methode. 

 

Gastouder in Britsum / Stiens / Cornjum
Per september 2017 opvang voor een meisje van 4 jaar op donderdag van 14.00-18.00 uur. Basisschool de Twirre in Britsum.

 

Gastouder in Berlikum 
Per september 2017 zoeken wij voor een meisje van 2 jaar opvang voor de maandag en dinsdag van 7.30-17.00 uur. In de schoolvakanties is er geen opvang nodig.

 

Gastouder in Leeuwarden, wijken Huizum, Nijlan of Aldlan
Voor een baby van 6 maanden opvang gezocht. Het betreft flexibele opvang vanaf 6.15 uur of tot 23.15 uur. Tevens 1x per 2 weken opvang in het weekend. Voorkeur wijken Huizum, Nijlan, Aldlan in Leeuwarden.

 

 

Regelmatig zijn wij voor diverse aanvragen op zoek naar gastouders in de regio!

Bent u al een geregistreerde gastouder of voldoet u al aan alle eisen, dan komen wij graag in contact met u.

 

 

 Meld u nu aan als gastouder