Gastouderopvang

GOmatch gastouderbureau | professioneel, persoonlijk en vertrouwd | Gastouderopvang

 

Bent u op zoek naar flexibele en huiselijke opvang en hecht u veel waarde aan kwaliteit en professionaliteit, dan bent u aan het juiste adres bij GOmatch gastouderbureau. Wij verzorgen kleinschalige opvang voor kinderen van 0 t/m 12 jaar bij een professionele gastouder thuis of bij u aan huis. Gastouderopvang biedt voordelen die de reguliere opvang u niet kan bieden.

Huiselijke en persoonlijke aandacht voor uw kind.

Ouders kiezen bewust voor een gastouder vanwege de huiselijkheid, kleinschaligheid en flexibiliteit van gastouderopvang. Uw kind krijgt meer persoonlijke aandacht van de gastouder, omdat deze voor maximaal 6 kinderen inclusief eigen kinderen onder de 10 jaar tegelijk de opvang verzorgt. Bij gastouderopvang krijgen de kinderen extra zorg en/of specifieke aandacht, waardoor zij beter gedijen in een klein gezelschap. Wij streven naar een opvangsituatie, die zoveel mogelijk aansluit op uw eigen gezinssituatie. Uw opvoed wensen kunt u afstemmen met de gastouder.

Flexibele en kleinschalige opvang

Naast kleinschaligheid is flexibiliteit een groot voordeel van de gastouderopvang. De breng- en haal tijden kunnen in overleg worden bepaald en opvang tijden kunnen per week (naar behoefte) verschillen. Deze vorm van opvang is dan ook goed te combineren als u wisselende, flexibele en/of vaste werktijden heeft of alleen buitenschoolse opvang nodig heeft. Als uw kind een keer een beetje ziek is, dan is dat geen probleem. Mocht de gastouder ziek zijn of afwezig door vakantie, dan zal GOmatch gastouderbureau zich inspannen om vervanging te regelen.
Kiezen voor gastouderopvang is dus een verantwoorde keuze. Het maakt u mogelijk werk en de zorg van uw kind met een gerust hart te combineren.


Verantwoorde Kinderopvang

Verantwoorde Kinderopvang moet bijdragen aan een gezonde en goede ontwikkeling van kinderen in een veilige en gezonde omgeving. GOmatch gastouderbureau voert jaarlijks bij iedere gastouder en opvangwoning een risico inventarisatie betreffende veiligheid en gezondheid uit. Jaarlijks voert het gastouderbureau ook een persoonlijk voortgangsgesprek samen met de gastouder. Wij hebben een duidelijke visie en deze is vastgelegd in een pedagogisch beleid en een pedagogisch werkplan voor gastouders. U kunt hier ons pedagogisch beleidsplan lezen.

Tevredenheid is persoonlijk.

GOmatch gastouderbureau informeert ouders over het beleid ten aanzien van veiligheid, gezondheid, omgang met kinderen en de gegevens die zij naderhand krijgen. Mocht een ouder ondanks toch nog een klacht hebben, GOmatch gastouderbureau heeft een interne klachten reglement opgesteld. Mocht een klacht naar de mening van een ouder niet afdoende afgehandeld zijn of de ouder wil rechtstreeks een klacht indienen, dan kan een ouder terecht bij de onafhankelijke klachten commissie kinderopvang, waar GOmatch gastouderbureau  bij aangesloten is. Voor meer informatie: www.geschillencommissie.nl

 

Op zoek naar een gastouder?

Bent u zoek naar een gastouder dan kunt u contact met ons opnemen of u aanmelden via onze site. U kunt ook al vast een kijkje nemen op de pagina opvangaanbod, waar veel gastouders een profielpagina hebben aangemaakt.

 

Na ontvangst van uw inschrijving zullen wij z.s.m. contact met u opnemen. Indien u meer informatie wenst, dan kunt u via contact het gastouderbureau uw vragen mailen.
Bij opvangaanbod kunt u alvast kijken welke gastouders in ieder geval beschikbaar zijn. Mocht er voor u geen geschikte gastouder bij staan, neemt u dan gerust even contact op met het gastouderbureau, want het gastouderbureau heeft nog meer gastouders beschikbaar, die niet vermeld staan bij opvangaanbod.

Heeft u al een gastouder?

Wilt u uw opvang officieel regelen of omzetten naar ons gastouderbureau? Dan kunt u gebruik maken van het aanmeld formulier of contact opnemen met het gastouderbureau, zie contact.

  

Meld u nu aan als ouder